Action Camera Specialty

Onderwatervideo’s maken met een compacte actiecamera? Dit is de RAID-cursus die je nodig hebt.

Actiecamera’s zoals de GoPro, Paralenz of MUVI zijn zeer goed ingeburgerd in zowel de amateur- als de professionele markt. Hun kleine formaat in combinatie met zeer hoge kwaliteit en lage kosten maken deze camera’s zeer gewild. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor de meest niet-technische mensen, maar ze hebben meer diepgang dan men zich op het eerste gezicht zou kunnen voorstellen.

In deze cursus leer je hoe veelzijdig deze camera’s zijn. De instructie is voornamelijk gericht op de videomogelijkheden van deze camera’s, maar kan onmogelijk voorbijgaan aan de geweldige mogelijkheden om ook stilstaande beelden vast te leggen.

Een groot voordeel van kleine actiecamera’s ten opzichte van hun grotere neven is de mogelijkheid om op krappe plaatsen te komen voor die unieke en fantasierijke opnamen die anders onmogelijk zouden zijn.

Er zijn veel merken actiecamera’s op de markt en deze cursus maakt geen vergelijkingen of aanbevelingen van specifieke merken. Dit kan worden overgelaten aan het oordeel van je instructeur en aan je eigen webonderzoek.

We zullen kort ingaan op bewerking en presentatie, maar in dit stadium willen we vooral dat u vertrouwd raakt met uw camera en ziet hoe gemakkelijk het is om geweldige foto’s te maken. We zullen met opzet niet te technisch worden, maar streven ernaar dat u goede video’s maakt met zeer eenvoudige instellingen.

Bewerken is de andere helft van video’s maken. Geweldige videoclips kunnen worden verpest of verspild door slechte montage of niet zo goede videoclips kunnen worden gemaakt om er goed uit te zien met creatieve bewerking. Zoals eerder vermeld, zullen we enkele basisprincipes van bewerken doornemen om je op weg te helpen, maar we raden je aan om een aparte bewerkingscursus of -instructie te overwegen om meer vaardigheden te ontwikkelen.

Deze action camera cursus is verdeeld in een theoriegedeelte met daaropvolgend een examen met meerkeuzevragen en praktijksessies met duiken in beschut water en buitenwater. Het is leuk en informatief en een geweldige manier om te leren hoe je je camera moet gebruiken.

Deze cursus is perfect voor elk niveau duiker met elk niveau van expertise. NU INSCHRIJVEN..

INFORMATIE

Duur: 4 dagen
Kosten: € 495,00
Minimum leeftijd: 10 jaar
Aantal zwembadlessen:
Aantal buitenwaterduiken: 4
Inculsief fee RAID, wij regelen je inschrijving
Exclusief: Huur uitrusting

Ben je geïnteresseerd in een van onze duikcursussen, neem dan contact met ons op.

Contact