Scuba Diver

Het RAID Scuba Diver-programma is ontworpen voor degenen die weinig tijd hebben en de volledige Open Water 20-cursus niet kunnen voltooien. Het Scuba Diver-programma is afgeleid van de RAID Open Water 20-cursus en biedt je basiskennis en de volledige ervaring van duiken en de onderwaterwereld.

VOORWAARDEN:

Zonder problemen kunnen zwemmen.
Leeftijd: SCUBA-duiker – 15 jaar of ouder.

CURSUSINHOUD

Online e-learning of mobiele APP academische presentaties, quizzen, examen.
Voltooi de vaardigheidsvereisten zoals gespecificeerd in de specifieke trainingshandleiding.
Voor elke openwaterduik moet de cursist effectief een bewijs van of demonstreren aan een duikinstructeur:
Een overlevingszwemmen/drijven van tien minuten zonder het gebruik van masker, vinnen, snorkel of andere zwemhulpmiddelen;
Zwemcapaciteit op afstand door een van de volgende twee methoden:
200 m zwemmen zonder masker, vinnen, snorkel of andere zwemhulpmiddelen;

OF

zwem 300 m met masker, vinnen en snorkel zonder andere zwemhulpmiddelen.
Als de omstandigheden dit rechtvaardigen, mogen studenten een duikpak dragen, op voorwaarde dat ze verzwaard zijn voor neutraal drijfvermogen.
Voltooi de cursus over minimaal twee dagen en in totaal minimaal:
1 uur onder water gelogd in open water.
2 Open Water duiken

DIEPTE BEPERKING

12 meter / 40 voet

Na voltooiing van het RAID Scuba Diver-programma ontvangt u een elektronische certificering die aangeeft dat u de cursus hebt voltooid. Hierdoor kun je in veel delen van de wereld met een duikprofessional tot een maximale diepte van 12 meter/40 ft duiken. De Scuba Diver-certificering is ook een erkenning van leren en stelt u in staat om uw RAID Open Water 20-cursus op een later tijdstip versneld te volgen doordat u geen vaardigheden hoeft te herhalen die overlappen met de twee programma’s.

OPMERKING:
De training is verdeeld in twee secties. Academisch of theoretisch, waarin wordt voorzien in de cursushandleidingen / materialen die online worden verstrekt. Deze kunnen direct worden gekocht (RAID STORE) of worden geleverd door uw RAID-duikcentrum na uw afspraak. Het tweede deel is je praktische training die wordt beheerd door je RAID-duikcentrum en wordt uitgevoerd door de aangewezen RAID-instructeur. Voor de praktische trainingskosten dient u deze te overleggen met uw aangewezen RAID Divecentrum.

INFORMATIE

Duur: 3 dagen
Kosten: € 500,00
Minimum leeftijd: 10 jaar
Aantal zwembadlessen: 4
Aantal buitenwaterduiken:
Inclusief: Huur uitrusting en RAID fee, wij regelen je inschrijving
Contact