RAID Divemaster

Een RAID Divemaster is een van de meest gerespecteerde beoordelingen in de duikgemeenschap en het eerste Pro-niveau binnen het RAID-systeem. RAID Divemaster is een vereiste om RAID-duikinstructeur te worden.

Als RAID Divemaster plan, organiseer en leid je duiken voor gecertificeerde duikers.

Als je van duiken houdt en je passie met anderen wilt delen, als je op zoek bent naar een opwindende carrière of als je de planeet Ocean wilt bereizen met een professionele kwalificatie op zak, dan is een RAID Divemaster-cursus iets voor jou.

Vereisten

Het is vereist om met uw RAID-instructeur of duikcentrum te praten om de volledige details van de vereisten en vereisten voor deze cursus te krijgen.

Het volgende is een indicatie van de vereisten om een ​​RAID Divemaster te worden. U moet eerst minimaal de volgende RAID-cursussen volgen (deze informatie dekt niet alles):

Open water 20,
Nitrox
Geavanceerd 35
Diep 40
E.H.B.O
Navigatie
Master Rescue Diver.

We raden u ook ten zeerste aan om ten minste twee andere specialiteitsbeoordelingen te voltooien die u zullen helpen uw professionele status te vergroten, zoals die welke nuttig en uniek kunnen zijn voor uw werkgebied (bijv. Wrakduiker als uw lokale regio een wraklocatie heeft of Nacht- en duiker met beperkt zicht als er een populaire nachtduik in uw buurt is).
Je hebt minimaal 25 uur gelogde ervaring in het water en 60 gelogde duiken in open water nodig om een ​​RAID Divermaster te worden. We zijn van mening dat dit essentieel is om u klaar te stomen voor het voltooien van de cursus en om de nodige verantwoordelijkheden op u te nemen die gepaard gaan met een kwalificatie op professioneel niveau. U moet ook een duikmedische verklaring hebben die jonger is dan 6 maanden en is ondertekend door een gediplomeerde arts.

Houd er rekening mee dat we bij RAID een hoger opleidingsniveau nodig hebben dan de meeste andere duikopleidingsbureaus op alle niveaus. Het is niet zo dat de RAID-training moeilijker is, het is gewoon veelomvattender en daarom geloven we dat we over het algemeen betere duikers opleiden. Als je een opleiding hebt gevolgd bij een ander opleidingsbureau erkennen wij deze opleiding wel; in de meeste gevallen zult u echter merken dat u wat aanvullende training moet volgen voordat u met RAID begint, vooral als u alleen hebt voldaan aan de minimumvereisten die door de meeste andere bureaus worden vereist. U moet bijvoorbeeld gedocumenteerd bewijs overleggen van ten minste 5 uur duiken tot meer dan 27 meter / 90 voet en zijn opgeleid tot 40 meter / 130 voet.

Ook bij RAID vinden we dat beheersing van het drijfvermogen geen goed onderdeel zou moeten zijn van een specialty duikbrevet. Als je door het RAID-systeem bent gekomen, zou je geleerd hebben om in de horizontale duikerpositie te zweven. Zo niet, dan wordt er een workshop gegeven om je te trainen in deze essentiële drijfvaardigheid.

Kijk eens naar de uitzonderlijke controle over het drijfvermogen van RAID International Training Director, Paul Toomer, die demonstreert dat het mogelijk is voor alle duikers tijdens het uitvoeren van een RAID Technical Diver-vaardigheidscircuitoefening in ondiep water.

Cursusinhoud
De RAID Divemaster-cursus leert je vooral om een ​​leider te zijn onder je collega’s en andere duikers in het algemeen. Je bent in staat om duiken te leiden en te controleren, op te treden als veiligheids- en reddingspersoon bij georganiseerde duiken, RAID-instructeurs te assisteren bij de training en in het algemeen de leiding te hebben over georganiseerde duikactiviteiten.

Door een combinatie van onze geavanceerde online training en interactie met uw RAID-instructeur, zal uw duikkennis worden aangescherpt tot een zeer hoog niveau, waardoor u wordt voorbereid om voor anderen te zorgen. Dit zal je uiteindelijk voorbereiden op de RAID Instructor-training.

Je vaardigheden in het water worden verfijnd tot demonstratiekwaliteit voor duikcursisten. Je bent ook bereid om RAID-instructeurs te ondersteunen tijdens andere praktische onderdelen van RAID-trainingscursussen, waaronder het trainen om duikomstandigheden en mogelijke risico’s op duikstekken te beoordelen.
Onderwerpen en praktische workshops zijn onder meer:

Academische sectie (allemaal online):
• Duiken in het algemeen
• Omgeving
• Duikuitrusting
• Natuurkunde
• Fysiologie
• Redding
• Beheer

Praktisch gedeelte:
• Beoordeling van persoonlijke duikvaardigheden
• Uithoudingsvermogen en vaarvaardigheid
• Duikerreddingen
• Duikbriefing en evaluaties van duiklocaties
• Risicobeheersingsoefeningen
• In kaart brengen van omgevingsduiken
• Assisteren en uitvoeren van programma’s

Deel 1: Begeleiden van leerling-duikers

Assisteren bij Open Water 20-training
Assisteren bij geavanceerde training
Assisteren bij Master Rescue Training

Deel 2: Duikleiderschap

Duik opfrissers
Probeer duiken
Oriëntaties in de lokale omgeving

OPMERKING:
De training is verdeeld in twee secties. Academisch of theoretisch, waarin wordt voorzien in de cursushandleidingen / materialen die online worden verstrekt. Deze kunnen direct worden gekocht (RAID STORE) of worden geleverd door uw RAID-duikcentrum na uw afspraak. Het tweede deel is je praktische training die wordt beheerd door je RAID-duikcentrum en wordt uitgevoerd door de aangewezen RAID-instructeur. Voor de praktische trainingskosten dient u deze te overleggen met uw aangewezen RAID Duikcentrum.

Tijd om te beginnen?

Je RAID-duikcentrum kan je vandaag op weg helpen of ga naar www.diveraid.com om je te registreren en met je online theorie te beginnen.
Volg deze link om je rechtstreeks bij ons in te schrijven.
Of neem contact op met ons, om jouw training in te plannen.

INFORMATIE

Duur: in overleg
Kosten: € 1.600,00
Minimum leeftijd: 18 jaar
Aantal zwembadlessen:
Aantal buitenwaterduiken: 4
Inculsief fee RAID, wij regelen je inschrijving
Exclusief: Huur uitrusting

Ben je hierin geïnteresseerd neem dan contact op met Technical Diving College. (Klik hier)