Performance Diver

Ben je zo goed als je wilt zijn?
Ben je klaar om je duiken naar een hoger niveau te tillen?

Dan ben je klaar om Performance Diver te worden.

De Performance Diver-cursus is uniek in de duikindustrie. Het is ontworpen om u in bijna elke situatie een betere duiker te maken. De vaardigheden die je in deze cursus leert, zijn ontworpen door enkele van de meest gerespecteerde duikers ter wereld. Deze cursus zal je niet alleen een veiligere duiker maken en je voorbereiden op onze andere cursussen, maar het zal je ook een scala aan vaardigheden bieden die je bij elke duik zult gebruiken.

Het maakt niet uit hoe goed je nu duikt, Performance Diver zal je nog beter maken.

Als je een nieuwe duiker bent, leren we je vaardigheden die je helpen bij elke cursus die je doet en bij elke duik. Als je al goed bent in watervaardigheden tegen de tijd dat je klaar bent, zul je geweldige vaardigheden hebben.

Het wordt algemeen erkend dat een goede beheersing van het drijfvermogen essentieel is voor de veiligheid en controle van de duiker. Dit is een van de belangrijkste vaardigheden die je leert in deze cursus.

Deze cursus is echter niet alleen een cursus drijfvermogen, en is gericht op het aanscherpen van uw vaardigheden tot een superieur niveau. Je leert een aantal vaardigheden zoals geavanceerd drijfvermogen en trim, voortstuwing, lijn leggen, noodprocedures en werken terwijl je veel taken hebt.

De toepassingen van het programma zijn eindeloos. Elke duik in elke omgeving en elk ontwerp van uitrusting kan veiliger, gemakkelijker en leuker worden gemaakt door gebruik te maken van de vaardigheden die in deze cursus worden geleerd.

Het programma kan worden voltooid met aangepaste recreatieve uitrusting, sidemount, twinset of rebreather. Het programma kan worden voltooid in een zwembad, beschut water of open water.

Vereisten

Minimaal 15 jaar oud met toestemming van ouder/voogd.

Minimum 18 jaar oud bij het trainen met een rebreather.

Minimale certificering is RAID Open Water 20 of gelijkwaardig.

INFORMATIE

Duur: 4 dagen
Kosten: € 375,00
Minimum leeftijd: 15 jaar
Aantal zwembadlessen:
Aantal buitenwaterduiken: 4
Inculsief fee RAID, wij regelen je inschrijving
Exclusief: Huur uitrusting

Ben je geïnteresseerd in een van onze duikcursussen, neem dan contact met ons op.

Contact