First Aid

INTRODUCTIE

Deze kwalificatie maakt deel uit van het RAID Master Rescue Diver-programma, maar kan ook als op zichzelf staande kwalificatie worden gevolgd. De kwalificatie en leerresultaten zijn gebaseerd op de aanbevelingen van de richtlijnen van de Europese Reanimatieraad (oktober 2015).
Deze kwalificatie is voor duikers, duikondersteuning en duikinstructeurs. Het is niet ontworpen om te worden gebruikt als een niet-duikkwalificatie op de werkplek, maar de generieke vaardigheden die tijdens de cursus worden geleerd, kunnen worden gebruikt in niet-duiksituaties.

Deze kwalificatie moet de cursist in staat stellen de kennis en praktische competenties te verwerven die nodig zijn om met een reeks eerstehulpsituaties om te gaan, met name die welke duikers waarschijnlijk zullen tegenkomen. Leerlingen moeten in staat zijn om de praktische toediening van veilige, snelle en effectieve eerste hulp in noodsituaties aan te tonen met begrip van de rol van EHBO’er. De cursus bevat geen theoretische aspecten van decompressieziekte of zuurstoftoediening, aangezien deze worden behandeld in het Master Rescue Program.

Tijdens de praktijksessie demonstreert de instructeur elke vaardigheid. Vervolgens oefenen de leerlingen de vaardigheid. Het is een essentieel onderdeel van de praktijksessie om leerlingen vaardigheden zo nodig opnieuw te laten herhalen totdat ze elke vaardigheid beheersen. Alle studenten moeten laten zien dat ze alle vaardigheden beheersen voordat ze worden beoordeeld. Omdat studenten door elke vaardigheid worden geleid, is het essentieel om de belangrijkste punten te identificeren die kunnen helpen bij hun ontwikkeling naar meesterschap. Alle vaardigheden worden geschetst en vooruitgang geboekt
de ontwikkeling van de belangrijkste kenmerken in eenvoudige stappen. Elke vaardigheid wordt voorafgaand aan de demonstratie uitgelegd, zodat studenten de belangrijkste punten en doelstellingen volledig begrijpen.

CERTIFICERING

Het RAID-duikcentrum heeft de certificering online bevestigd via de RAID-website.

Als u al bent geregistreerd, gaat u naar RAID ONLINE STORE in uw login om u nu aan te melden voor een cursus.

Het bovenstaande is onderhevig aan de RAID General Diving Standards en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

INFORMATIE

Duur: 2 dagen
Kosten: € 225,00
Minimum leeftijd: 15 jaar
Aantal zwembadlessen:
Aantal buitenwaterduiken:
Inculsief fee RAID, wij regelen je inschrijving
Exclusief: Huur uitrusting

Ben je geïnteresseerd in een van onze duikcursussen, neem dan contact met ons op.

Contact