IANTD Advanced recreational trimix plus

Wil je op een rustige manier de overstap maken naar het technisch duiken maar wil je dieper kunnen dan in de IANTD ART cursus, bieden we nu ook de IANTD ART Plus cursus aan. Met een maximale diepte van 51 m gaat deze cursus een aantal meter verder dan de IANTD ART cursus (45m), De IANTD ART Plus cursus introduceert de duiker in de basisvaardigheden van decompressie duiken, duiken met stage decompressie cilinders en het gebruik van redundant ademautomaten. De IANTD ART Plus cursus introduceert hierbij het gebruik van helium om de stikstofnarcose terug te dringen. 

Deze cursus helpt de duiker om een beter begrip op te bouwen van dynamische decompressie duiken en verder breidt het je kennis en vaardigheden uit in het gebruik van Tx (trimix) mengsels met een maximale Po2 van 1,5 bar.

De IANTD ART Plus cursus is ontwikkeld voor duikers die geen last willen hebben van stikstofnarcose. De stikstof wordt gedeeltelijk vervangen door helium waardoor de equivalente narcose diepte niet groter dan 30m is.  Met het IANTD ART brevet kwalificeer je om op een diepte van maximaal 51m te duiken en om decompressie duiken te maken.

Om deel te nemen aan deze cursussen is het volgende vereist:
Minimaal 30 ingelogde duiken 
In het bezit van een EANx brevet en een Deep Diver Specialty
Minimaal 15 jaar oud zijn

Deze cursussen bestaan uit theorie lessen met een afsluitend examen, confined water training en 8 open water duiken.

INFORMATIE

Duur: In overleg
Kosten: € 800,00
Minimum leeftijd: 15 jaar
Aantal zwembadlessen:
Aantal buitenwaterduiken: 8
Exclusief: Huur uitrusting, gassen, boek en brevet aanvraag € 90,-

 

Indien meer duiken nodig zijn voor een verdiende brevettering, zijn de extra kosten € 37,50 per uur.

Ben je geïnteresseerd in een van onze technische duikcursussen, neem dan contact met ons op.

Contact