Advanced 35

DOEL VAN DE CURSUS

Deze zeer gewilde en kwaliteitsvolle cursus is ontworpen om personen met duikervaring te trainen in het veilig gebruik van SCUBA-duiken zonder decompressie, tot een maximale diepte van 35 meter/115 voet.

Dit programma is opgedeeld in twee secties:

EERSTE DEEL – THEORIE

Dit is het theorie- of academische gedeelte, dat iedereen kan volgen en voltooien, gevolgd, zonder verplichting, het tweede gedeelte, de praktische sessie waar je met een instructeur de onderwatervaardigheden kunt leren die nodig zijn voor dit trainingsniveau en je certificering kunt voltooien.

Wanneer u dit programma online aanschaft, koopt u in feite toegang voor 12 maanden tot de theoretische inhoud, kennisbeoordelingen en examen voor dit niveau van duikopleiding, dat bestaat uit downloadbare PDF-handleidingen met gedetailleerde informatie, onderverdeeld in 9 secties die de volgende onderwerpen behandelen :

Duiken in het algemeen
Omgeving
Apparatuur
Natuurkunde
Fysiologie
Beheer
Redden
Beschut Water Training
Open Water trainingen

RAID biedt u meer informatie en kennisontwikkeling dan een instructeur alleen voorlezingen of korte video kan bieden in een beperkte tijdsperiode die over het algemeen wordt aangeboden.

Iedereen die deze cursus kan kopen, ontvangt het uitgebreide academische trainingspakket, zonder de praktijksessie te hoeven volgen (vrijblijvend).

Het online trainingspakket omvat:

PDF-handleidingen
Snelle quiz en examen (open boek)
6 maanden toegang tot handleidingen (kan worden gedownload)

TWEEDE SESSIE – PRAKTIJKOPLEIDING

Met uw RAID-instructeur.

Beschut water – minimaal 1 uur onderwatertraining
Open water – minimaal 4 uur onder water en 6 duiken

OPMERKING: De training is verdeeld in twee secties. Academisch of theoretisch, waarin wordt voorzien in de cursushandleidingen / materialen die online worden verstrekt. Deze kunnen direct worden gekocht (RAID STORE) of worden geleverd door uw RAID-duikcentrum na uw afspraak. Het tweede deel is je praktische training die wordt beheerd door je RAID-duikcentrum en wordt uitgevoerd door de aangewezen RAID-instructeur. Voor de praktische trainingskosten dient u deze te overleggen met uw aangewezen RAID Duik.

WERELDWIJDE CERTIFICERING

Na het succesvol afronden van de praktijkopleiding:
Internationale duikbrevet
Online logboek
Duikbrevet E of C-kaart
Onbeperkte toegang tot handleidingen

Vergeet niet dat je de handleidingen nu kunt aanschaffen zonder enige verplichting om de praktijktraining te volgen!
We moeten erop wijzen dat de praktische trainingskosten (tweede deel) niet zijn inbegrepen in de online vergoeding. Deze kosten moeten worden besproken tussen uzelf en het aangewezen RAID-duikcentrum / instructeur die de praktische training zal voltooien.

Vergeet niet dat je de handleidingen nu kunt aanschaffen zonder enige verplichting om de praktijktraining te volgen!

VOORWAARDEN voor de praktijkopleiding

15 jaar of ouder zijn.
Minimaal 4 uur onder water hebben gelogd in een Open Water-omgeving
Wees een RAID Open Water 20 of RAID Explorer 30 Specialty of gelijkwaardige certificering van een erkend trainingsbureau.
Gedocumenteerd bewijs van de vereiste vereisten moet ter goedkeuring worden voorgelegd aan het aangewezen duikcentrum voorafgaand aan elke training in het water.

Als u geregistreerd bent, gaat u naar RAID ONLINE STORE in uw login en koopt u uw cursus.

Het bovenstaande is onderhevig aan de RAID General Diving Standards en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

INFORMATIE

Duur: 4 dagen
Kosten: € 575,00
Minimum leeftijd: 15 jaar
Aantal zwembadlessen:
Aantal buitenwaterduiken: 4
Inculsief fee RAID, wij regelen je inschrijving
Exclusief: Huur uitrusting

Ben je hierin geïnteresseerd neem dan contact op met Technical Diving College. (Klik hier)

Gerard @ Technical Diving College