Wrakduiken Kroatië

Van zaterdag 27 april t/m zondag 5 mei, 2024

Of je nu het Amfitheater bezoekt of het meer dan 100 jaar oude wrak de Baron Gautch beduikt, de omgeving rondom Pula in Kroatië is omgeven door geschiedenis. Het is er een heerlijke omgeving om er zowel te vertoeven als te duiken. Naast wrakduiken bestaat er ook de mogelijkheid om rifduiken te maken. Door de ruige rotsformaties zijn er eenvoudig toegankelijke grotten ontstaan waar je doorheen kan zwemmen.

Het wrakduiken in Kroatië is ook een uitstekende plek om bijvoorbeeld je Advancved wrakduik en technisch duikbrevet te halen. Kroatië biedt voor Technical Diving College de beste mogelijkheid om in niveau te kunnen differentiëren en opleidingen af te ronden.

Voor de duikers bij Technical Diving College betekent de jaarlijkse trip in de meivakantie het definitieve afscheid van de winter. De donkere koude zoete waterplas in Nederland maakt plaats voor het warme heldere zeewater van de Adriatische zee.

Minimale duikopleiding deelnemers:
Kroatië is toegankelijk voor alle niveaus.

Voorwaarden uitrusting:
Als je gaat wrakduiken moet je uitrusting moet voldoen aan de dir-standaard, zoals Technical Diving College die aanhangt.

Klik op de onderstaande links als je geïnteresseerd bent.