Een duiker die heeft leren duiken op een wrak.

Technical diving college

1

25 jaar ervaring

Ik ben Gerard van der Kolk, eigenaar van Technical Diving College. We bestaan al sinds 2000 en daar zijn we trots op. We helpen je graag bij je eerste of volgende stap in het duiken. Neem gerust contact met me op.

2

Les in kleine groepen

In grote groepen onstaat er vaak onbewust groepsdruk wat het leerproces vertraagt, omdat je hoofd dan vol zit met andere zaken. Cursisten hebben aandacht nodig en in kleine groepen kunnen wij die geven.

3

Erkende duikorganisaties

Omdat we aangesloten zijn bij wereldwijd erkende duikorganisatie kun je met je brevet overal ter wereld duiken en is de kwaliteit van de opleidingen gegarandeerd.

4

Een actief duikteam

Technical Diving College duikt elke zaterdag het hele jaar door en organiseert ieder jaar duikvakanties voor beginners en gevorderden. Ons enthousiaste team bestaat uit: vrouwen, mannen en jongeren.

5

Technische duikcursussen

Onze duikschool is bevoegd om OC duikers op te leiden van ‘Intro to Tech’ tot Trimix. Rebreatherduikers leiden wij op tot en met Normoxic-Rebreatherduikers.

6

Rebreather duikcentrum

Wij zijn een Rebreatherduikcentrum en geven cursussen op een AP-rebreather. Interesse? Een Rebreather Experience behoort ook tot de mogelijkheden.

7

We want to ‘do it right’

Op diepte moet je vertrouwen hebben in elkaar, je spullen én je configuratie. Het belangrijkste doel is samen weer veilig boven komen. Daar doen we geen consessies in.

8

Instructeursopleidingen

Technical Diving College beschikt over een Instructor Trainer van IANTD. Wij kunnen daarom instructeurs opleiden én breveteren. 

9

Een Duikcentrum

Ons duikcentrum ligt midden in Hilversum (Midden-Nederland) vlakbij de mooiste plassen van Nederland: Vinkeveen én de Spiegelplas. Komt gerust langs om kennis te maken.

Een groot prachtig wrak dat licht hellend op de bodem staat. en aantrekkelijk is voor wrakduikers.