Het verhaal van Waterproof is ook het verhaal van de oprichters; twee broers die opgroeiden aan zee aan de westkust van Zweden. In de meeste opzichten totaal verschillende persoonlijkheden, maar met dezelfde passie. Björn Ehlmé, CEO, een inventieve en creatieve zakenman. Göran Ehlmé, hoofd R&D, een gepassioneerd duiker die expedities naar de poolgebieden leidt en onderwaterfotograaf voor de BBC en National Geographic.

Om het barre Scandinavische klimaat te overleven, leerden onze voorouders hoe belangrijk het is om op de kleinste details te letten. Ze leerden dat hun uitrusting bestand moet zijn tegen de realiteit van hun klimaat. Daarom beheersen we bij Waterproof onze eigen R&D, hebben we onze eigen productiefaciliteiten en doen we onze eigen inkoop van materialen. We testen onze producten en ideeën tijdens onze expedities op Antarctica en de Noordpool, evenals op andere uitdagende plekken in de wereld. En dit alles onder de strengste kwaliteitscontrole, om te voldoen aan de strengste normen en uitdagingen van de echte wereld. Dit is ons erfgoed en daar zijn we trots op. Bij Waterproof noemen we dit gewoon Facing Reality!

We hebben meer dan 35 jaar ervaring als producent en ontwikkelaar van high-end duikuitrusting. Het Waterproof-verhaal is in de loop der jaren gegroeid en omvat nu een toegewijd ontwikkelingsteam en meerdere onderscheidingen voor de beste duikpakken. We hebben onafhankelijke distributeurs in elk land waar duiken ertoe doet en productiefaciliteiten, servicestations en retailers over de hele wereld. We zijn vertegenwoordigd op elk continent en in elke oceaan!

Ons doel en onze missie is om u in staat te stellen de verbazingwekkende onderwaterwereld te ervaren die meer dan zeventig procent van onze planeet beslaat; onze oceanen. We willen dat je deze mysterieuze en inspirerende wereld bezoekt. We willen dat je er verliefd op wordt en het respecteert. Net als ons.