In 1999 richtte onze huidige CEO – Tomasz Stopyra een duikclub op in Szczecin, Polen.

Het begin was niet gemakkelijk. Hard werken en passie hebben ons echter geholpen om te groeien en uit te breiden. Het ‘Dive Point’ werd al snel een actieve prominente duikwinkel en een verkoper van duikuitrusting.

De groeiende vraag naar de duikuitrusting en ons groeiende zakelijke netwerk inspireerden ons om over te stappen van de winkel naar het distributiebedrijf.
De winkel werd verkocht en een compleet nieuw hoofdstuk begon…

VAN EEN DUIKCLUB NAAR DE FABRIKANT VAN DE UITRUSTING…
Scubatech Co. Ltd. is in 2002 opgericht door ervaren instructeurs en technische duikers. We zijn begonnen met het distribueren van een breed scala aan duikuitrusting van ons nieuw gecreëerde merk – SCUBATECH, evenals meerdere bekende merken zoals Sitech, Ocean Reef, Pinaccle, DUI, Faber, Eurocylinder, Luxfer, McNett, Innobeam, Saekodivea.

Tegelijkertijd bleven onze ontwerpers werken aan een volledig nieuwe reeks producten die de duikuitrusting opnieuw zouden definiëren..

DE PERFECTE CONFIGURATIE

Om tegemoet te komen aan de behoeften van de zich ontwikkelende duikmarkt, hebben we een nieuwe lijn apparatuur ontwikkeld, TECLINE genaamd.

Het bestaat uit wings, harnassen, automaten, vinnen, SPG’s, kranen, thermische onderkleding, lichten en andere.

TECLINE-uitrusting is volledig modulair, wat betekent dat het kan worden aangepast aan de persoonlijke behoeften van onze klanten. Ons doel is om duikers tools te bieden om hun eigen, op maat gemaakte, perfecte configuratie te bouwen.

Deze uitrusting is bedoeld voor alle duikers: degenen die net hun avontuur zijn begonnen met recreatief duiken en de meest veeleisende technische duikers.

Elk product dat we op de markt brengen wordt zorgvuldig getest door ons team. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen – Europese normen, CE-certificeringen.

INTERNATIONALE GROEI Dankzij de steun van onze internationale distributeurs en dealers is TECLINE aanwezig in meer dan 50 landen over de hele wereld. Ons netwerk breidt zich dynamisch uit – zowel in de recreatieve als in de technische duikmarkt.

HET GEHEIM VAN ONS SUCCES

Het geheim van ons succes is een sterke toewijding aan onze missie: om de beste duikuitrusting, kennis en passie in de perfecte configuratie te bieden.