RAID

Sinds 2007 is er een nieuwe duikorganisatie ontstaan. RAID is opgericht door Barry Coleman. In 2014 heeft hij zijn aandelen verkocht aan onder andere Paul Vincent Toomer. Hij begon als Director of Technical Diving. Sinds 2019 is hij President van de organisatie. Sinds 2014 is de organisatie flink gegroeid. En sinds kort ook in Nederland te vinden, bij Technical Diving College.

Kijk hieronder wat er nog meer mogelijk is

Leren Duiken

De Open Water Diver cursus is het meest populaire, behaalde en geaccepteerd duikbrevet ter wereld! Het is je paspoort waar je overal ter wereld kan en mag duiken.

Opfriscursussen

Heb je al je een Open Water brevet, maar een tijdje niet gedoken? Ben je zover dat je weer wilt gaan duiken, maar niet goed weten hoe het ook alweer in elkaar zit?

Vervolgopleidingen

Je hebt je Open Water Diver brevet behaald en het smaakt naar meer. Je kunt bij Technical Diving College diverse vervolgopleidingen volgen om je duikvaardigheid verder te ontwikkelen.

Specialties

Als je geen genoeg kan krijgen van duiken en je wilt je vaardigheden verder verbeteren of gewoon nieuwe dingen uitproberen, dan zijn RAID Specialty Diver cursussen daarvoor ideaal.

Packages

In je ontwikkeling tot een betere duiker volg je regelmatig een nieuwe specialty, Bij Technical Diving College hebben we Packages samengesteld om je daar te brengen waar je naartoe wilt.