Rebreather Experience

Heb je altijd al eens willen duiken met een rebreather? Het is nu mogelijk een Rebreather Experience bij ons te volgen, waarbij je vrijblijvend kunt kennismaken met de voordelen van een rebreather. Een experience bestaat uit twee delen: een theoriesessie, waarin we uitleggen hoe de machine werkt en wat de voor en nadelen van en rebreather zijn.

Op basis van deze kennis gaan we in het tweede deel van de experience het water in. In het zwembad krijg je de mogelijkheid met een Inspiration rebreather aan de slag te gaan onder begeleiding van een intructeur.  Ideaal om het te proberen, voor je misschien de keuze maakt in de stap naar rebreather duiken echt te maken.

Kijk in onze agenda voor de eerstvolgende Rebreather Experience en Enjoy the Silence!

Heb je de smaak echt te pakken, start dan met de echte rebreather opleiding. De IANTD CCR Inspiration opleiding leidt je op om zelfstandig met je rebreather te duiken. Naast de theorie leer je de rebreather door en door kennen. In ongeveer 8-10 duiken leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om alle mogelijke scenario’s die je tegen kunt komen veilig de baas te kunnen zijn.

Om de rebreather opleiding te volgen heb je uiteraard een Inspiration rebreather nodig. We kunnen je helpen in de maken van je keuze en desgewenst de rebreather volledig aangepast aan je wensen aan je leveren. We raden het zeker aan om een eigen rebreather in bezit te hebben tijdens je opleiding, echter mocht je al willen beginnen met je opleiding voor je je eigen machine aanschaft, dan kunnen we mogelijkheden bieden om een rebreather te huren voor de opleiding. Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

INFORMATIE

Duur: 1 dag
Kosten: € 200,00
Minimum leeftijd: 18 jaar
Aantal zwembadlessen:
Aantal buitenwaterduiken: 1

Neem contact met ons op als je interesse hebt om te leren duiken met een rebreather.

Contact