Logo 100

Rebreather Experience

Absolute stilte, met geen ander geluid dan je eigen ademhaling. Een gasvoorraad voor uren en een super efficiënte decompressie. Met een rebreather wordt het de realiteit! Heb je altijd al eens vissen echt van dichtbij willen bekijken, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je het zat dat je flessen zo snel leeg zijn, dan is rebreather duiken jouw nieuwe uitdaging. Technical Diving College maakt jouw stille dromen waar.

Technical Diving College verzorgt complete rebreather opleidingen met de AP Inspiration Rebreather. De Inspiration is de meest gebruikte rebreather en biedt recreatieve en technische duikers een makkelijk te gebruiken en super veelzijdige machine. Ideaal voor fotografen die bellenvrij de tijd willen nemen om het onderwaterleven te fotograferen, of voor technische duikers die wrakken willen verkennen, zonder de beperkingen die een open systeem heeft.

Klik hier voor meer informatie over de Inspiration Rebreather.

Rebreather Experience

Heb je altijd al eens willen duiken met een rebreather? Het is nu mogelijk een Rebreather Experience bij ons te volgen, waarbij je vrijblijvend kunt kennismaken met de voordelen van een rebreather. Een experience bestaat uit twee delen: een theoriesessie, waarin we uitleggen hoe de machine werkt en wat de voor en nadelen van en rebreather zijn.

Op basis van wat je hier leert gaan we  in het tweede deel van de experience het water in.  In het zwembad krijg je de mogelijkheid met een Inspiration rebreather aan de slag te gaan onder begeleiding van een intructeur.  Ideaal om het te proberen, voor je misschien de keuze maakt in de stap naar rebreather duiken echt te maken.

Kijk in onze agenda voor de eerstvolgende Rebreather Experience en Enjoy the Silence!

IANTD CCR Inspiration Diver opleiding

Heb je de smaak echt te pakken, start dan met de echte rebreather opleiding. De IANTD CCR Inspiration opleiding leidt je op om zelfstandig met je rebreather te duiken. Naast de theorie leer je de rebreather door en door kennen. In ongeveer 8-10 duiken leer je alle vaardigheden die je nodig hebt om alle mogelijke scenario’s die je tegen kunt komen veilig de baas te kunnen zijn.

Om de rebreather opleiding te volgen heb je uiteraard een Inspiration rebreather nodig. We kunnen je helpen in de maken van je keuze en desgewenst de rebreather volledig aangepast aan je wensen aan je leveren. We raden het zeker aan om een eigen rebreather in bezit te hebben tijdens je opleiding, echter mocht je al willen beginnen met je opleiding voor je je eigen machine aanschaft, dan kunnen we mogelijkheden bieden om een rebreather te huren voor de opleiding. Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

INFORMATIE

Duur: 1 dag
Kosten: € 200,00
Minimum leeftijd: 18 jaar
Aantal zwembadlessen:
Aantal buitenwaterduiken: 1

Neem contact met ons op als je interesse hebt om te leren duiken met een rebreather.

Contact