OrcaTorch – Born to Conquer!

OrcaTorch is in 2014 opgericht door een groep gepassioneerde zaklamp-enthousiastelingen en technologie-nerds. De oprichter, Carson Weng, is een outdoor liefhebber die meer dan 10 jaar ervaring heeft in het vervaardigen van hoogwaardige zaklampen. Toen hij in 2013 voor het eerst in Thailand aan het duiken was, ontdekte hij dat duikers duiklampen van lage kwaliteit gebruikten die niet innovatief waren en meestal niet werkten op de kritieke momenten. Hij besloot zijn talent in de zaklampenindustrie te gebruiken en creëerde een hoogwaardig en innovatief merk voor duiklampen en noemde het OrcaTorch.

Orka is een soort walvis die onbevreesd is in het uitdagen van alles, vrij en ongedwongen om over de zee te paraderen zoals het wil. Ze overwinnen alle moeilijkheden met teamgeest en wijsheid. Ze zijn de opperheren van de zee en het beste symbool van onderwateravontuur.

OrcaTorch is vernoemd naar de Orka en heeft de uitstekende eigenschappen van de Orka geërfd in combinatie met geavanceerde technologie van de wereld. OrcaTorch heeft een reeks duiklampen en onderwatervideolampen ontwikkeld die extreem helder zijn, een lange straalafstand hebben, een lange looptijd hebben, een hoge waterdichtheid hebben en een hoge slagvastheid hebben, gemakkelijke bediening, enz. OrcaTorch pleit voor de geest van “volg je hart en doe het gewoon”, we willen graag de wonderen van de wereld verkennen, de opwinding van uitdaging voelen en genieten van de vrijheid van het leven samen met alle onderwateravonturiers.