Elke duik is een trainingsduik voor de volgende duik, bij elke afdaling bouw je voort op je ervaring. Naarmate je vaardigheden steeds beter worden, heb je uitrusting nodig die zich aanpast aan elke locatie en aan je verschillende duikstijlen. Met een modulair platform kun je je uitrustingsconfiguratie verfijnen om te voldoen aan de vereisten van de duikmissie. Tegenwoordig hebben duikers meer dan ooit producten nodig die passen bij hun prestatiebehoeften. Hulpmiddelen die u zullen helpen bij uw voortdurende verbetering en om elke duik beter te maken dan de vorige.

Onder water is een ruige, dynamische en prachtige omgeving die voortdurend verandert. Aan de oppervlakte kunnen de omstandigheden kalm en sereen lijken, om vervolgens te spetteren en te merken dat je wegsnelt met de stroming. OMS Performance-based Buoyancy Compensator Devices-systemen zijn ontworpen als platformproducten waarmee u zich kunt aanpassen naarmate uw vaardigheden verbeteren en duikbehoeften en/of omstandigheden veranderen.

Selecteer eerst een harnassysteem en vervolgens de juiste Air Cell die jou en je uitrusting naar de oppervlakte zal brengen. Overweeg uw opties voor gewichtsintegratie om eventuele vereiste isolatie te compenseren. De zware constructie en hoogwaardige materialen maken OMS-systemen duurzaam genoeg voor wereldwijde expedities en weekenden op uw favoriete lokale duikstek.