K01 is ontstaan ​​uit een passie voor duiken, en ons merk staat nu synoniem voor toewijding aan het produceren van producten van het hoogste kaliber, onderzoek en ontwikkeling van de meest geavanceerde materialen en respect voor het milieu.

Ik herinner me de dag dat het allemaal begon alsof het gisteren was: mijn vrienden en ik zaten tijdens een excursie op een boot en we hadden het over duikuitrusting. We vroegen ons af waarom geen enkel bedrijf producten produceerde die comfortabel waren voor de drager, en vooral waarom ze niets hadden ontwikkeld dat rekening hield met het comfort van de hoofden van duikers.

Van daaruit zijn we aan ons passieproject begonnen: we hebben iets onderzocht dat functioneel zou zijn, gemakkelijk te dragen en dat de duiker zou beschermen. We wilden een product op de markt brengen dat niet alleen het hoofd van de drager zou bedekken, maar ook iets dat buitengewoon comfortabel zou zijn. De functionaliteit van onze producten is van het grootste belang.

Veel van onze vrienden hebben ons zovelen op weg geholpen, dat we ze hier niet allemaal kunnen noemen, maar we herinneren ons de bijdrage die ieder van hen heeft geleverd en dragen ze in ons hart. Elke dag, wanneer we onze handgemaakte items maken, onthouden we alle adviezen die onze producten zo speciaal maken.

Wij streven er voortdurend naar om onze producten te verbeteren door innovatief te zijn en goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de duikindustrie. Elk detail is zorgvuldig bestudeerd en gemaakt met hoge normen van uitmuntendheid en respect voor het milieu.

Dit is onze passie en dit is waar wij in geloven.