Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wrakduikvakanties Kroatie

Wrakduikvakanties Kroatië

april 25 mei 4

Wrakduiken Kroatië: de pier voor het duikcentrum vanwaar de boor vertrekt.

DuiK
in
de

his
to
rie

Wrakduiken Koratië: wrakduiker van duikteam TDC in wrak de Baron Gautch.

Een omgeving vol geschiedenis

Of je nu het Amfitheater bezoekt of het meer dan 100 jaar oude wrak de Baron Gautch duikt, de omgeving rondom Pula in Kroatië is omgeven door geschiedenis. Het is er een heerlijke omgeving om er zowel te vertoeven als te duiken. Voor de duikers bij Technical Diving College betekent de jaarlijkse duiktrip in de meivakantie het definitieve afscheid van de winter. De donkere koude zoete waterplas in Nederland maakt plaats voor het warme heldere zeewater van de Adriatische zee.

Wrakduiken Kroatië is toegankelijk voor alle niveaus. Je kan op een rebreather naar diepe wrakken, maar het prachtige wrak de Braon Gautch kan ook zonder een technisch duikbrevet bedoken worden. Naast wrakduiken bestaat er ook de mogelijkheid om rifduiken te maken. Door de ruige rotsformaties zijn er eenvoudig toegankelijke grotten ontstaan waar je doorheen kan zwemmen.

We want to ‘do it right’

Op diepte moet je vertrouwen hebben in elkaar, je spullen én je configuratie. Ons belangrijkste doel is samen weer veilig boven komen. Daar doen we geen consessies in. Daarom volgen wij in grote lijnen de filosofie van het DIR-systeem (Do-it-right-systeem) en dat verwachten we ook van jouw duikuitrusting. Waarom? Ervaren duikers in de wereld van het technisch duiken die serieuze duiken gemaakt hebben, hebben daar goed over nagedacht. Wij achten de kennis en ervaring van de experts in deze tak van duiksport relevant.

Gegevens

Begin:
april 25
Einde:
mei 4
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Tehnical Diving College
Telefoon
06-22414617
E-mail
info@technicaldivingcollege.nl
Site
Bekijk de site van Organisator