AVATAR is een merk dat is ontstaan ​​als antwoord op een zichtbare behoefte van de markt door mensen die al vele jaren duikproducten maken in de Premium-duiksector. We kennen de technologie en vereisten heel goed, we zijn persoonlijk betrokken bij het creëren van betere oplossingen en producten voor technische en recreatieve duikers.

SNT Marine is een bedrijf uit Gdynia, Polen dat, in samenwerking met de beste lokale naaiateliers en dankzij de distributie- en agentuursamenwerking met Santi Diving Company, moderne en betrouwbare producten aanbiedt voor duikers over de hele wereld.

We willen een heel eenvoudig en betaalbaar alternatief op de markt bieden voor diegenen die hun avontuur willen beginnen met een droogpak, hun bestaande pak willen vervangen door iets lichts en moderns, of gewoon een nieuwe reserve uitrusting willen kopen, ideaal voor lange reizen. Elke reden is goed gerechtvaardigd.

Waarom kiezen voor ons product?
We naaien in Polen, gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit en handhaven de hoogste productienormen, die tot nu toe voorbehouden waren aan het premium productschap. We hebben uitstekende lokale servicefaciliteiten en commerciële ondersteuning. Wij bieden een eenvoudige, functionele oplossing van hoge kwaliteit voor wie op zoek is naar een Basic type pak in een economische prijsklasse.