VERVOLGOPLEIDINGEN

Je hebt je PADI Open Water Diver Brevet gehaald alleen wil je nu echt gaan duiken. Je kunt bij Technical Diving College diverse cursussen of package deals sluiten om daar te komen waar je interesse naar uit gaat.

RESCUE DIVER
Duur: in overleg
Kosten: € 425,00
Minimum leeftijd: 14 jaar

 

De leukste, leerzaamste, zeer intensieve, maar zeker ook één van de belangrijkste cursussen uit het pakket duikopleidingen is de cursus (junior) Rescue Diver. Tijdens het volgen van de cursus EFR (of eventueel EHBO) heb je geleerd om slachtoffers te helpen die zich aan de kant bevinden. In de meeste duikongevallen zul je echter te maken hebben met slachtoffers, welke zich nog in het water bevinden. Dit kan zowel aan de oppervlakte zijn (dus de plaats is bekend), maar ook nog onder het wateroppervlak. (zowel bekende als onbekende plaats).

MASTER SCUBA DIVER
Duur: in overleg
Kosten: € 150,00
Minimum leeftijd: 15 jaar

 

Scherp je vaardigheden aan met de PADI Master Scuba Diver-kwalificatie.
Je bent gepassioneerd. Je wilt je voegen bij de besten van de besten uit de sportduikwereld. Je wilt het duikleven leven en de onderwaterwereld verkennen en overal naartoe om dingen te zien die je nog nooit hebt gezien.

DIVEMASTER
Duur: in overleg
Kosten: € 949,00
Minimum leeftijd: 15 jaar

 

Divemasters gevraagd! Kom bij de groep!
Heb jij een hartstochtelijke, niet aflatende passie voor duiken? Of houd je er gewoon van met heel je hart? Denk dan eens na over wat voor werk je het liefste zou doen en word PADI Divemaster.