Self Sufficient Diver

IANTD biedt vanaf nu ook de nieuwe cursus self sufficient duiken aan.De cursus self sufficient duiken is bedoeld voor elke sportduiker die zonder buddy wil leren duiken.

Self sufficient duiken is om op een doordachte manier binnen de individuele comfortzone alleen, dus zonder buddy te duiken.

In deze cursus leren ervaren recreatieve duikers hoe je op een veilige manier zonder buddy kunt duiken. Tijdens de cursus komen een degelijke duikplanning, je persoonlijke limieten, ongeval preventie, de voordelen, de gevaren en de procedures die nodig om solo te kunnen duiken aan de orde. Je zult leren welke extra uitrusting je nodig hebt, en hoe je deze moet gebruiken. De cursus is uitermate geschikt voor onderwaterfotografen, divemasters en instructeurs. De cursus bevat veel onderdelen uit het technisch duiken die worden toegepast in het recreatieve duiken. Verder wordt er veel aandacht besteed aan gas en duikplanning. Ben je geïnteresseerd om deze cursus te volgen, dan kan je contact opnemen met een van de instructeurs.

Informatie
Duur: in overleg
Kosten: € 415,00
Minimum leeftijd: 18 jaar
Aantal zwembadlessen:
Aantal buitenwaterduiken: 4
Exclusief: Huur uitrusting en gas  kosten brevet ,boek € 90.00 

 

Agenda

Ben je hierin geïnteresseerd neem dan contact op met Gerard van der Kolk van Technical Diving College, op nummer 06 22 41 46 17 of mail naar info@technicaldivingcollege.nl

Gerard @ Technical Diving College