ReActivate

Heb je al een tijd niet meer gedoken en ben je toe aan een opfrisser? Het ReActivate™ programma is de perfecte manier om je kennis en vaardigheden van de PADI Open Water Diver cursus op te frissen, voordat je weer het water in gaat. Gaat het alleen maar om een paar kernpunten of wil je de basis weer herhalen, ReActivate is aanpasbaar aan jouw behoeftes: je herhaalt op je gemak op je tablet, pad of computer de theorie (vanaf 2015) en gaat daarna in ons eigen verwarmd indoorbad duiken met een PADI Professional. Het is makkelijk en snel. de manier om je voor te bereiden op de volgende PADI cursus of voor te bereiden op je vakantie. In de agenda kun je alle data vinden en direct boeken. Vind je niet de data die bij jouw agenda passen? Neem dan even contact met ons. Dan komen we er samen wel uit.

Wat leer je?

Vanaf medio 2015 kun je gebruik maken van of de ReActivate Touch (voor tablets of mobiele apparaten) of ReActivate Online (voor je eigen computer). Je duikt onder in verschillende duikscenario’s en neemt beslissingen, die je kennis van de duikveiligheidregels testen. Bestudeer de onderwerpen in je eigen tempo en ga dieper in op de materie, waar je dat nodig acht. Tot ie tijd testen we aan de hand van het PADI Open Water Diver Examen je kennis en zullen we je kennis weer opfrissen waar nodig.

In het water zal een van onze Divemaster of Instructeurs je helpen je rust en vertrouwen terug te vinden, zodat je weer veilig kunt gaan duiken. je oefent alle belangrijke veiligheidsprocedures en oefent duikvaardigheden die jij nog graag zou willen herhalen.

Medio 2015 krijg je na het volgen van het ReActivate™ programma een nieuw brevet waarmee je kunt aantonen, dat je er weer helemaal klaar voor bent om onderwater te gaan.

INFORMATIE
Duur: 1 dag
Kosten: € 145,00
Minimum leeftijd: 18 jaar
Aantal zwembadlessen:
Aantal buitenwaterduiken: 1
Exclusief: huur uitrusting

Agenda

Ben je hierin geïnteresseerd neem dan contact op met Gerard van der Kolk van Technical Diving College, op nummer 06 22 41 46 17 of mail naar info@technicaldivingcollege.nl

Gerard @ Technical Diving College