Peak Performance Bouyancy

Moeiteloos drijven, zwevend over riffen. Wees de duiker die je wilt zijn, met ultieme controle over het trimmen, in staat dicht bij de bodem te zweven en onderwater organismen te onderzoeken zonder ze aan te raken.

Trimtechnieken scheiden de geweldige duikers van de goede duikers. In de specialty PPB ga je leren hoe je jezelf goed uitloodt zodat je een goede controle over je stabiliteit en evenwicht krijgt. Je leert zo zonder moeite een afdaling en opstijging te maken en dat het lijkt alsof je er alleen maar aan hoeft te denken en het gebeurt al. Als je jezelf goed kunt stroomlijnen, beweeg je gestroomlijnd en rustig door het water. Je zwemt vlak langs kwetsbare objecten zonder schade te maken aan hen of aan jezelf.

Wat heb je nodig

PADI Open Water Diver of Junior Open Water Diver (of een kwalificerend brevet van een andere organisatie) en 10 jaar oud.
Basis trimtechnieken, uitloden en aanpassen hiervan. Stroomlijnen, evenwicht en stabiliteit. Nauwkeurig regelen van drijfvermogen en goed leren zweven.

Brevettering telt mee voor het PADI Master Scuba Diver brevet.

En we starten ook met 1 deelnemer!!

INFORMATIE
Duur: in overleg
Kosten: € 375.00
Minimum leeftijd: 10 jaar
Aantal zwembadlessen:
Aantal buitenwaterduiken: 4
Exclusief: Huur uitrusting

Deze cursus is als volgt opgebouw

 

Agenda

Ben je hierin geïnteresseerd neem dan contact op met Gerard van der Kolk van Technical Diving College, op nummer 06 22 41 46 17 of mail naar info@technicaldivingcollege.nl

Gerard @ Technical Diving College