Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wrakduikvakantie Zuid-kust Engeland

september 21 oktober 6

DuiKen
la
ngs

“the jurrassic coast”

Onderwatermusea

Technical Diving College organiseert een wrakduiktrip naar Portland, Engeland.  Dit gebied maakt onderdeel uit van de 153 kilometer lange ‘Jurassic Coast’, dat bekend staat om zijn fossielen en geologische formaties met spectaculair uitzicht bied. Beneden de zeespiegel vormen grotten, doorgangen, spleten en muren een betoverend onderwaterlandschap waar diverse zeedieren wonen en vergane schepen een laatste rustplaats hebben gevonden. De wateren rond Weymouth en Portland zijn doordrenkt van geschiedenis en liggen bezaaid met intrigerende wrakken. De verroeste scheepsdelen en de overvloed aan zeeleven maken deze wrakken tot fascinerende onderwatermusea.

SKINDEEP Diving heeft al meer dan 45 jaar de wrakken in het Engelse Kanaal verkend! Ze hebben daardoor een enorme hoeveelheid kennis over wrakken en duiklocaties in die regio. Ze zijn nu gevestigd in Portland Marina in Dorset.

Hun op maat gemaakte catamaran is gelicentieerd om tot 12 duikers tot 60 mijl uit de kust te vervoeren. Het is snel en comfortabel, met duikliften, toiletten en de nieuwste elektronica om je snel en veilig naar de duiklocaties te brengen!

Portland Marina biedt voldoende parkeergelegenheid, evenals douches en toiletten voor iedereen. Eten en drinken zijn ook verkrijgbaar in het café/restaurant, en de Gas Shack kan voorzien in uw behoeften aan cilindervullingen voor lucht en Nitrox.

Een eerste indruk!

  • Technische duikers uit ons duikteam die een wrakduik maken op de Varese in Kroatië.

We want to ‘do it right’

Op diepte moet je vertrouwen hebben in elkaar, je spullen én je configuratie. Ons belangrijkste doel is samen weer veilig boven komen. Daar doen we geen consessies in. Daarom volgen wij in grote lijnen de filosofie van het DIR-systeem (Do-it-right-systeem) en dat verwachten we ook van jouw duikuitrusting. Waarom? Ervaren duikers in de wereld van het technisch duiken die serieuze duiken gemaakt hebben, hebben daar goed over nagedacht. Wij achten de kennis en ervaring van de experts in deze tak van duiksport relevant.

Gegevens

Begin:
september 21
Einde:
oktober 6

Gegevens

Begin:
september 21
Einde:
oktober 6