Close
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PADI Open Water Diver

november 22, 2018 @ 7:30 pm - 10:00 pm

€550

De eerste stap in de duikwereld in je PADI (junior) Open Water Diver brevet. Het meest populaire duikprogramma in de wereld . Dit is dan ook je ticket tot een leven lang plezier en avontuur met PADI, de meest bekende duikorganisatie in de wereld, welke tevens de basis heeft gelegd voor vele duikstandaards.

Hoe is de cursus opgebouwd? Tijdens de opleiding voor PADI (JUNIOR) Open Water Diver brengen onze instructeurs je de basiskennis bij. Al na de eerste duikoefeningen in het zwembad en het buitenwater voel je hoe je steeds meer plezier in het duiken krijgt. Je raakt stap voor stap vertrouwd met de onderwaterwereld. Tijdens de cursus wordt je kennis bijgebracht over het duiken, inclusief de kennis van de materialen en de techniek. Dit wordt bereikt met 5 theorielessen, 5 zwembadtrainingen en 4 buitenwaterduiken.

Wat heb ik nodig om te beginnen? In principe kan iedereen met een redelijke conditie, een goede gezondheid en zonder watervrees het brevet PADI(junior) Open Water Diver behalen.

Hoe lang duurt de cursus? De cursus kan op verschillende manieren gegeven worden, namelijk op 5 avonden en 2 dagen, maar ook in twee weekenden. Aan jou de keus

Wat zijn de vereisten? De cursus kan gevolgd worden met een minimale leeftijd van 15 jaar; voor de junior cursus is de minimale leeftijd 10 jaar.

Wat mag ik na de cursus voltooid te hebben? Als gebrevetteerd PADI Open Water Diver heb je de vrijheid om samen met een buddy de onderwaterwereld te gaan verkennen. Als je al een keer een PADI Discover Scuba duik gemaakt hebt, of als je Padi Scuba Diver Gecertificeerd bent, dan zijn er mogelijkheden om een deel van de cursus over te slaan (bespreken met de instructeur).

Welke verplichte lesmaterialen heb ik nodig? PADI Open Water Diver Manual of Multimedia Sportduikplanner (RDP) ,de tabel of RDP inclusief bijbehorende gebruiksaanwijzingen.

Ben je hierin geïnteresseerd neem dan contact op met Gerard van der Kolk van Technical Diving College, op nummer 06-22 41 46 17 of mail naar info@technicaldivingcollege.nl

Gerard van der Kolk @ Technical Diving College
Gerard @ Technical Diving College

Gegevens

Datum:
november 22, 2018
Tijd:
7:30 pm - 10:00 pm
Kosten:
€550
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Gerard van der kolk
Phone:
+31622414617
Email:
gerard@technicaldivingcollege.nl
Website:
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Technical Diving College
Rozenstraat 84
Hilversum, 1214 bw Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0622414617