Discover Scuba Diver

Heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om onder water adem te halen? Als je dat wilt weten maar niet meteen je brevet wilt halen, kun je met Discover Scuba Diving proberen of je het leuk vindt. De meeste PADI-duikwinkels bieden een versie van dit programma aan, in een zwembad ofwel in buitenwater. Je kunt het dicht bij huis proberen of tijdens je vakantie.

Hoewel de Discover Scuba Diving-ervaring geen echt duikbrevet oplevert, leer je in ondiep water hoe je duikuitrusting moet gebruiken, en krijg je een snelle en makkelijke introductie tot wat er voor nodig is om de onderwaterwereld te verkennen.

Waarom is het zo leuk:

Voor het allereerst onder water ademhalen is een unieke ervaring. Je moet er wel even aan wennen – mensen zijn er natuurlijk niet voor geschapen – maar na een paar minuten van stille verbazing hebben de meeste deelnemers in de gaten hoe makkelijk duiken eigenlijk is. De grootste uitdaging voor instructeurs bij het Discover Scuba Diving-programma is niet de deelnemers in het water te krijgen, maar ze er na afloop weer uit te krijgen. Waarom het zo leuk is? Het is allemaal leuk!

Je kunt bovendien erkenning krijgen! Als je tijdens het Discover Scuba Diving-programma een echte duik in het buitenwater maakt, kan je ervaring meetellen voor het PADI Scuba Diver- of Open Water Diver-brevet, waardoor je al een stap verder bent als je besluit om ervoor te gaan.

Wat leer je:

Je leert de benodigde basics om onder direct toezicht van een PADI-professional te duiken. Een van de dingen die je leert is dat je echt onder water kan ademhalen en of je dat leuk vindt of juist niet:
– Je leert hoe het voelt om duikuitrusting aan te hebben en hoe makkelijk het is om je onderwater voort te bewegen als je duikuitrusting draagt.
– Ervaar hoe het is om onder water adem te halen en of je dat prettig vindt.
– Je leert een aantal basisvaardigheden en veiligheidsregels die je ook gebruikt voor je volledige duikcursus wanneer je de volgende stap zet.

INFORMATIE

Duur: 0.5 dag
Kosten: € 125,00
Minimum leeftijd: 10 jaar
Aantal zwembadlessen:
Aantal buitenwaterduiken: 1
Exclusief: Huur uitrusting

Agenda

Ben je hierin geïnteresseerd neem dan contact op met Technical Diving College. (Klik hier)