CCr Normoxic Plus Diver

Dit programma is ontworpen om duikers een training te bieden die van plan zijn om verantwoorde duiken te maken naar een maximale diepte van 70 msw met een diluent van trimix. Het IANTD CCR Normoxic Plus Diver programma traint duikers in vaardigheden, prestaties, theorie en planning van diepe duiken. Dit programma blijft binnen de algemeen uitgeoefende diepte van 70 msw, en is het eerste internationale programma voor een goede training in diepe veilig duiken en vaardigheden en prestaties.  Dit programma kwalificeert duikers om te duiken naar 70 msw.

1. Moet worden gekwalificeerd als een IANTD Recreational CCR Diver of gelijkwaardig.
2. Moet het bewijs leveren van een minimum van 100 gelogde duiken, met een minimum van 25 duiken met een minimale tijd van 50 uur op de rebreather welke tijden de cursus gebruikt worden. 
3. Minimaal 30 duiken naar 27 msw.
4. Moet minimaal 18 jaar oud zijn.

Na deze opleiding mag je duiken naar de volgende dieptes. 70 msw bij gebruik van een trimix als diluent, hierbij geldt een maximale END van 36 msw Po2 is max 1.3 bar. Po2 deco is max 1.4 bar.

Informatie
Duur: in overleg
Kosten: € 900,00
Minimum leeftijd: 18 jaar
Aantal zwembadlessen:
Aantal buitenwaterduiken: 8 duiken met een minimum van 500 minuten
Exclusief: Huur uitrusting, gas, sofnolime, boek en brevettering € 90,-

 

Indien meer duiken nodig zijn voor een verdiende brevettering, zijn de extra kosten € 37,50 per uur.

Agenda 

Ben je hierin geïnteresseerd neem dan contact op met Gerard van der Kolk van Technical Diving College, op nummer 06 – 22 41 46 17 of mail naar info@technicaldivingcollege.nl

Gerard @ Technical Diving College