Close

Assistant Instructor

Als PADI Assistant Instructor krijg je niet alleen ervaring als PADI-professional, maar begin je ook te leren wat het PADI-systeem van duikinstructie inhoudt. Je kunt helpen bij het lesgeven en lestaken op je nemen. Het is een goede manier om ervaring op te doen voordat je duikinstructeur wordt!

De cursus PADI Assistant Instructor is het eerste deel van de PADI Instructor Development Course (IDC) en daarmee de perfecte voorbereiding. Wanneer deze wordt gevolgd door de cursus Open Water Scuba Instructor (OWSI) waarna de Instructor Examination (IE) met goed gevolg wordt afgelegd, leidt dat tot brevettering als PADI Open Water Scuba Instructor.
Je mag na brevettering als Assistent Instructor de PADI Project A.W.A.R.E specialty, de PADI Project A.W.A.R.E. Coral Reef Conservation specialty, de Peak Performance Buoyancy specialty en het PADI Seal Team programma zelfstandig geven.

VOOROPLEIDING:
PADI divemaster (of gelijkwaardig) en 60 duiken hebben gelogd, waaronder nachtduiken, diepduiken en navigatieduiken. Minstens een half jaar als duiker gebrevetteerd zijn. Minder dan 24 maanden geleden een opleiding hebben gevolgd in eerste hulp en reanimatie.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag verder.

INFORMATIE

Duur: 4 dagen
Kosten: € 749,00
Minimum leeftijd: 18 jaar
Aantal zwembadlessen: 3
Aantal buitenwaterduiken: 1
Exclusief: IDC Crewpak € 792,- en PADI Fee € 81,00
en huur uitrusting

Ben je hierin geïnteresseerd neem dan contact op met Gerard van der Kolk van Technical Diving College, op nummer 06 22 41 46 17 of mail naar info@technicaldivingcollege.nl

 

Gerard @ Technical Diving College