Close

Na twee dagen intensieve training bij Nemad Divequipment zijn 18 dealers nu een officieel Tecline servicepunt. Voor de duiker betekent dat goed advies en veiligheid.

Op maandag 26 en dinsdag 27 mei hebben duikspecialisten vanuit heel Nederland zich verzameld bij Divequipment voor een Tecline automaten-servicecursus. Na twee volle dagen sleutelen en afstellen van Tecline automaten zijn alle 18 Nederlandse Tecline dealers nu volledig op de hoogte van alle ins en outs en hebben zij de training met succes afgerond.

Onder leiding van Tecline directeur, Tomasz Stopyra en technische manager, Roman Olender is deze eerste Nederlandse Tecline serviceopleiding succesvol afgerond in de showroom van Nemad Divequipment in Schiedam.

De deelnemende dealers en duikwinkels zijn nu officieel Tecline gecertifieerd servicepunt. Bij deze winkels is het mogelijk om uw Tecline automaten te laten onderhouden of om advies over de producten te vragen. Alle 18 servicepunten zijn ook voorraadhoudend dealer van het Tecline assortiment.