Close

Absolute stilte, met geen ander geluid dan je eigen ademhaling. Een gasvoorraad voor uren en een super efficiënte decompressie. Met een rebreather wordt het de realiteit!

Heb je altijd al eens vissen echt van dichtbij willen bekijken, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je het zat dat je flessen zo snel leeg zijn, dan is rebreather duiken jouw nieuwe uitdaging. Technical Diving College maakt jouw stille dromen waar.

Rebreather Experience

Heb je altijd al eens willen duiken met een rebreather? Het is nu mogelijk een Rebreather Experience bij ons te volgen, waarbij je vrijblijvend kunt kennismaken met de voordelen van een rebreather. Klik nu op read more!

Een experience bestaat uit twee delen: een theoriesessie, waarin we uitleggen hoe de machine werkt en wat de voor en nadelen van en rebreather zijn. Op basis van wat je hier leert gaan we  in het tweede deel van de experience het water in.  In het zwembad krijg je de mogelijkheid met een Inspiration rebreather aan de slag te gaan onder begeleiding van een intructeur.  Ideaal om het te proberen, voor je misschien de keuze maakt in de stap naar rebreather duiken echt te maken.

Heb je interesse, laat het ons z.s.m. weten, we gaan binnenkort de eerste sessie plannen. Geef je op en Enjoy the Silence!

De kosten voor een Rebreather Experience bedragen 50 euro, dat is inclusief theorie, zwembad en gebruik van een rebreather voor minimaal een half uur.

Meer informatie over rebreather duiken?  Kijk op onze rebreather pagina.