Close

PADI Tec 50

Het derde deel van PADI Tec Deep Diver is Tec50. Als een Tec50 duiker laat je zien dat je de ontwikkeld bent als een tec duiker. Je beheerst de skills om duiken te maken naar 50 meter. Je weet hoe je decompressiestops moet maken gebruik makend van twee decompressie gassen. Het is niet makkelijk om dit niveau van technisch duiken te bereiken en het opent deuren naar diepere duikexpedities.

Wat heb je nodig voor deze cursus:

  • PADI Tec 45 diver
  • Minimaal 100 gelogde duiken, waarvan minimaal 20 met nitrox dieper dan 18 meter en 15 duiken dieper dan 30 meter.
  • Je bent minimaal 18 jaar
  • Verder het je een medische verklaring nodig, getekend door een sportmedisch arts welke maximaal 12 maanden oud

Gelijkwaardige brevetteringen van ander organisaties kunnen van toepassing zijn. Vraag ons in hoeverre jouw brevetteringen van toepassing zijn.

Wat zal je leren?

De PADI Tec50 cursus bestaat uit twee kennis ontwikkelingsdelen, drie praktische toepassingssessies en vier trainingsduiken. We gaan de kennis uitbreiden die je opgebouwd hebt in je PADI Tec45 cursus. De focus voor deze cursus ligt bij het plannen en uitvoeren van missies. Verder leer je om te gaan met ongelukken en hoe te denken als een technische duiker.

Je kan hier en nu starten
Neem contact met ons op om met de cursus te starten.

Wat voor duikuitrusting ga je gebruiken?
Je duikt vanaf het eerste moment van deze cursus met een complete technische duikuitrusting.
Bestaande uit een wing met een dubbelset en twee stages. Je kan deze cursus ook in een technische sidemount uitrusting volgen. We zullen in de laatste buitenduik gebruik maken van een trimix mengsel in je dubbelset.

INFORMATIE

Duur: in overleg
Kosten: € 549,00
Minimum leeftijd: 18 jaar
Aantal zwembadlessen:  
Aantal buitenwaterduiken:  4
Exclusief: Huur uitrusting en gas

Agenda

Ben je hierin geïnteresseerd neem dan contact op met Gerard van der Kolk van Technical Diving College, op nummer 06 22 41 46 17 of mail naar info@technicaldivingcollege.nl

 

Gerard @ Technical Diving College