Close

Stel je voor:

“Een schip is vergaan met een kostbare lading. Het schip ligt op 30 meter, diepte en de lading moet zo snel mogeijk geborgen worden. Alle PADI Seal team leden worden verzocht zich te melden.”

Misschien deins je nu nog terug voor zo’n missie, maar een PADI Master Seal niet. Dat is logisch, want hij heeft al 15 aquamissies achter de rug, waarin hij veel over duiken heeft geleerd en allerlei opdrachten heeft volbracht.

Om een Master Seal te worden moet je eerst  een Padi Seal Team lid worden. In vijf aquamissies worden je de basisvaardigheden bijgebracht die je nodig hebt om goed te kunnen leren  duiken.

Als je die goed volbracht heb, krijg je een lidmaatschappas met je foto er op, zodat iedereen kan zien dat je weet hoe je moet duiken. Je bent dan lid van een club met een eigen website, waar kinderen over de hele wereld lid van kunnen worden.

Als je lid bent kun je meedoen aan Aquamissie 6 tot en met 15. Tijdens deze missies krijg je opdrachten die je ook in de werkelijkheid tegenkomt. Je gaat wrakduiken, leren zweven, onderwaterleven herkennen, in het donker duiken, etc.

Als je alle missies volbracht hebt, ben je Padi Master Seal. Je kan echter ook een keer met een losse missie meedoen.

Elke les wordt vooraf gegaan door een korte briefing en beëindigd met een briefing.

Voorvereisten:

Minimum leeftijd:  8

PADI Seal Team lid

De cursus bestaat uit 5 zwembadlessen, aquamissie 1 tot en met 5. Kosten : €215,-

Aquamissie 6 tot en met 15. Kosten per aquamissie €35,-

Bij de cursus is inbegrepen:

  • Gebruik van het scuba systeem: fles, jacket, lood, ademautomaat, driedelig console en octopus. (Kinderen dienen te beschikken over een eigen goede snorkelset)
  • Lesmateriaal met logboek speciaal voor kinderen  en lidmaatschap.

Meer informatie over duiken met kinderen.