Close

IDC

PADI INSTRUCTOR: DE MOGELIJKHEDEN ZIJN GRENZELOOS

Als PADI duikinstructeur gaan nieuwe werelden voor je open die voor anderen gesloten blijven. Wereldwijd is PADI de grootste organisatie als het gaat om het verzorgen van duikopleidingen. Van Discover Scuba Diving tot Course Director: PADI maakt het mogelijk.
PADI is de meest herkende en erkende duikorganisatie ter wereld. En dat vergroot natuurlijk JOUW carrièremogelijkheden. Overal ter wereld kun jij als PADI Professional direct aan de slag als duikinstructeur. Maar ook in Nederland kun je direct starten. Zelfstandig of voor een duikschool. De keuze is aan jou!

WELKOM IN DE WERELD VAN TECHNICAL DIVING COLLEGE i.s.m. SCUBA REPUBLIC

En als je dan toch besluit om duikinstructeur te worden; doe het dan op de leukste, meest ontspannen en beste manier! Bij het enige PADI 5 star Instructor Development Course Resort aan het strand in Nederland. Scuba Republic in Zandvoort aan Zee. Naast de unieke locatie aan het strand, met uitzicht over zee, beschikken we over een indoor zwembad (ook met uitzicht over zee). En dat is natuurlijk ideaal. Hier trainen we jou en perfectioneren we jouw skills en vaardigheden. Daarnaast beschikken we ook over een inpandige presentatieruimte én een theorielocatie OP het strand! En zijn er overnachtingsmogelijkheden op slipperafstand. Klinkt relaxed toch? Minimale logistiek, maximaal plezier!

INFORMATIE

Duur: 0,5 dag
Kosten: € 140,00
Minimum leeftijd: 18 jaar
Aantal zwembadlessen:  
Aantal buitenwaterduiken:  
Exclusief: IDC Crewpak €  en PADI Fee € 
en huur uitrusting

Ben je hierin geïnteresseerd neem dan contact op met Gerard van der Kolk van Technical Diving College, op nummer 06 22 41 46 17 of mail naar info@technicaldivingcollege.nl

 

Gerard @ Technical Diving College