Close

GO PRO

Technical Diving College is de samenwerking begonnen met Scuba Republic uit Zandvoort. Hierdoor kunnen we het Go Pro programma van PADI aanbieden.

Ben je hierin geïnteresseerd, kijk dan hieronder naar de mogelijkheden.

Open Water Scuba Instructor

Duur 5 dagen
Kosten: € 949,00
Minimum leeftijd: 18 jaar

Geef je hier op voor het 2e deel van de Instructor Development Course: het OWSI deel. Hier zetten we de puntjes op de i en gaan we dieper in op wat je al bij de Assistant Instructor cursus geleerd hebt.

Lees meer

IDC

Duur 0,5 dagen
Kosten: € 140,00
Minimum leeftijd: 18 jaar

Als PADI duikinstructeur gaan nieuwe werelden voor je open die voor anderen gesloten blijven. Wereldwijd is PADI de grootste organisatie als het gaat om het verzorgen van duikopleidingen. Van Discover Scuba Diving tot Course Director: PADI maakt het mogelijk.

Lees meer

EFR Instructor

Duur 2 dagen
Kosten: € 349,00
Minimum leeftijd: 18 jaar

EFR Instructor is een praktische PRO opleiding van 2 dagen. Na deze intensieve en leuke cursus mag je straks zelf mensen opleiden tot Emergency First Responder. Voor deze opleiding hoef je geen duiker te zijn. Iedereen met EFR provider brevet of een gelijkwaardig brevet niet ouder dan 2 jaar mag aan deze cursus deelnemen.

Lees meer

Master Scuba Diver Trainer

Duur 3 dagen
Kosten: € 749,00
Minimum leeftijd: 18 jaar

Met de Master Scuba Diver Trainer-kwalificatie onderscheid je je van andere duikinstructeurs doordat het laat zien dat je je duikopleiding wilt voortzetten en dat je ook anderen wilt helpen hun opleiding voort te zetten. Je kunt dan ook specialty’s gaan geven – waardoor je veel meer plezier uit je werk haalt.

Lees meer

Specialty Instructor

Duur 1 dag
Kosten: vanaf € 169,00
Minimum leeftijd: 18 jaar

Duik meer, heb er meer plezier in en geef les in je favoriete onderwerpen.In de cursussen voor specialty-instructeur krijg je waardevolle tips voor het voldoen aan de vereisten van de cursus.In de Specialty Instructor cursus krijg je waardevolle praktische training, worden technieken gedemonstreerd, wordt informatie gegeven over het vermarkten van de cursussen, over geldende PADI-richtlijnen, indien van toepassing, krijg je buitenwatertraining op instructeur niveau.

Lees meer

IDC Staff Trainer

Duur 10 dagen
Kosten: € 799,00
Minimum leeftijd: 18 jaar

Als ervaren PADI Instructor kun je je ervaring delen met aankomende PADI duikinstructeurs.

Als Instructor Development Course (IDC) Staff Instructor help je volgende generatie PADI Instructors voortbrengen terwijl je diepgaande kennis krijgt over het opleiden van instructeurs.

Lees meer

Master Instructor

Duur meerdere dagen
Kosten in overleg
Minimum leeftijd: 18 jaar

Word erkend als een van de beste duikopleiders – PADI Master Instructor. PADI Master Instructors vertegenwoordigen de essentie van een ware duikprofessional doordat ze hebben laten zien dat ze het PADI-systeem van duikinstructie grondig kennen, en hebben dat in de praktijk door minstens 150 PADI-duikers op te leiden. Zij zijn de leiders van de duikindustrie die mede vorm geven aan de ontwikkeling van toekomstige duikcursussen.

Lees meer