Close
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IANTD Essentials

december 15, 2014 @ 7:00 pm - 11:00 pm

De IANTD Essentials cursus is ontworpen om comfort, vaardigheden , veiligheid en vertrouwen van de duiker, ongeacht de vaardigheid of ervaring niveau, in een veilige en leuke leeromgeving te verbeteren.

IANTD Essentials is een gemeenschappelijke cursus voor gecertificeerde duikers van conventionele training naar het meer veeleisende IANTD. Omdat het de duiker de vaardigheden en kennis nodig heeft voor de gevorderde IANTD  cursussen , gericht op de precieze controle over het drijfvermogen, duikplanning, zwemtechnieken, opstijgingprocedures, veiligheid en milieubewustzijn is de cursus IANTD Essentials geïntroduceerd.

IANTD Essentials is gericht op de persoonlijke vaardigheden. Alle vaardigheden die uitgevoerd worden, worden besproken en geoefend op het land alvorens in het water. Alle duikers zullen voorafgaand worden geïnstrueerd om in het water alle vaardigheden te oefenen.

Ook word de duiker bewust gemaakt van de gevolgen van het duiken op het lichaam. Hiervoor worden concentratie- en ademhalingsoefeningen uitgevoerd voor elke duik. Tevens zal tijdens de cursus het luchtverbruik van iedere duiker berekend met een rustige en een minder rustige zwemtechniek.

Gegevens

Datum:
december 15, 2014
Tijd:
7:00 pm - 11:00 pm
Evenement Categorie:

Organisator

Locatie

Technical Diving College
Rozenstraat 84
Hilversum, nh 1214 bw Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0622414617