Close

EFR Instructor

EFR Instructor is een praktische PRO opleiding van 2 dagen. Na deze intensieve en leuke cursus mag je straks zelf mensen opleiden tot Emergency First Responder. Voor deze opleiding hoef je geen duiker te zijn. Iedereen met EFR provider brevet of een gelijkwaardig brevet niet ouder dan 2 jaar mag aan deze cursus deelnemen. Tijdens EFR Instructor opleiding leer je praktijkgericht hoe je mensen kunt opleiden in het geven van reanimatie, AED, EHBO, zuurstof toedienen en het geven van Care for Children. We doorlopen uitgebreid alle vaardigheden, zodat jij deze straks op demonstratie niveau beheerst.
Daarnaast leer je ook hoe je de cursisten motiveert, hoe je de kennis van de deelnemers beoordeelt, hoe je de cursus effectief presenteert, hoe je bedreven raakt in het ontwikkelen van de praktijklessen, en je komt te weten hoe je van de scenario’s een effectief leerproces kunt maken.
De dag wordt afgesloten met een examen. Met een goede voorbereiding thuis en een leuke dag vol oefeningen zal het examen een formaliteit zijn.

VOOROPLEIDING:
EFR provider brevet (of gelijkwaardig). Max. 24 maanden oud

INFORMATIE

Duur: 2 dagen
Kosten: € 349,00
Minimum leeftijd: 18 jaar
Aantal zwembadlessen:  
Aantal buitenwaterduiken:  
Exclusief EFR Instructor kit a € 164,-
Te voldoen aan PADI via Credit Card: PADI fee a € 107,69
en huur uitrusting

Ben je hierin geïnteresseerd neem dan contact op met Gerard van der Kolk van Technical Diving College, op nummer 06 22 41 46 17 of mail naar info@technicaldivingcollege.nl

 

Gerard @ Technical Diving College