Close

Drysuit Diver

Wil je tijdens je duik graag lekker warm blijven? Duik dan droog. Ja! In tegenstelling tot een natpak houdt een droogpak het water buiten en zo blijf je warm! Zelfs in verrassend koud water.

Waarom is het zo leuk:
In een droogpak kun je op plekken duiken die wat meer uitdaging bieden, en je kunt langer doorduiken. Wanneer je de juiste duikkleding voor koud water hebt, kun je de elementen het hoofd bieden en profiteren van het zicht dat in de wintermaanden over het algemeen beter is – vooral op locaties in het binnenland zoals in zandafgravingen, meren, verdwijngaten en grotten, enz. Als droogpakduiker ben je uitgerust om te duiken op ongelooflijk mooie duikplekken in de koelere regionen op aarde die je het best in een droogpak kunt bezoeken, zelfs in de warmere maanden.

Wat leer je:
Leer de theorie en de vaardigheden om een droogpak veilig aan- en uit te trekken, er veilig mee te duiken en het correct op te bergen. Maak kennis met de verschillende soorten pakken zodat je precies weet wat je wilt als je erover denkt een droogpak aan te schaffen.

Je leert:
– Uittrimmen met je droogpak.
– Onderhoud, opbergen en kleine reparaties aan je droogpak.
– Verschillende soorten onderkleding (fleece of een soort overal die je onder je droogpak draagt).

INFORMATIE

Duur: in overleg
Kosten: € 360,00
Minimum leeftijd: 14 jaar
Aantal zwembadlessen:  
Aantal buitenwaterduiken: 2
Exclusief: Huur uitrusting  Inclusief kosten duikorganisatie Boek,Brevet  

Agenda

Ben je hierin geïnteresseerd neem dan contact op met Gerard van der Kolk van Technical Diving College, op nummer 06 22 41 46 17 of mail naar info@technicaldivingcollege.nl

Gerard @Technical Diving College