Close

Wrakduiken Kroatie 2022

Kroatie is een prachtig land, met een zeer vriendelijk bevolking, heerlijk eten en drinken niet te vergeten: heel veel mooie wrakken. In APRIL reizen we af

lees meer

Bootduiken Spiegelplas

Vanaf april tot en met november is Technical Diving College actief op de Spiegel-polderplas in Nederhorst Den Berg.
We duiken op woensdag, Donderdagavond vanaf 19:30 bij de trailer helling en zaterdag vanaf 12:00 vertrek punt is Jachthaven de Rietlanden Dammerweg 104 Nederhorst ten Berg.

lees meer

Bootduiken Grevelingen

Naast het duiken op onze thuis plas de Spiegel-Polderplas in Nederhorst den Berg, organiseren we ook trips naar Zeeland. 

Ook hier kunnen we bootduiken. Denk hierbij aan de Grevelingen. Duiken in brak water, maar dan op plekken waar je vanaf de kant niet kan komen. 
Met onze snelle RIB brengen we je snel en veilig naar de duikstek. 

Lees meer

Bootduiken Oosterschelde

Altijd al willen duiken waar andere duikers niet kunnen komen? Niet te voet naar de duikstek lopen maar via een snelle motorboot naar de duikplaats gebracht worden.

Dat kan bij Technical Diving College .

In de Oosterschelde kunnen we prachtige duiken maken op het tij en op de gunstige kentering kunnen we zelfs een wrakduik in plannen, en uiteraard komen we op plekken die vanaf de kant niet bereiken zijn. Alles afhankelijk van het weer en het zicht.

Lees meer