Close

 

PADI, in 1966 opgericht, is uitgegroeid tot de grootste professionele duikorganisatie ter wereld; jaarlijks schrijven ze meer dan een miljoen duikbrevetten uit. Door hun lange bestaan hebben ze inmiddels veel ervaring opgedaan met het geven van duikcursussen en het ontwikkelen van lesmaterialen.

PADI maakt gebruik van de modernste inzichten op het gebied van leren en zet alle mogelijke middelen in, waaronder multi media,  om de cursist op een prettige en veilige manier zijn brevet te laten halen. Daarin zijn ze onovertroffen.

De PADI-instructeurs van TDC geven al jaren les in het PADI-systeem. In combinatie met onze ervaring en enthousiasme voor het duiken, hebben wij de juiste gereedschappen in handen om mensen te leren duiken: kinderen, volwassenen, beginners en gevorderden.

Omdat mensen zo verschillend zijn en dus op verschillende manieren leren duiken, besteedt TDC veel persoonlijke aandacht aan cursisten. PADI is het systeem bij uitstek om gedifferentieerd les te geven.

Kortom PADI heeft ons zijn diensten bewezen als het gaat om mensen leren duiken, maar daar komt nu iets bij.

De afgelopen jaren heeft TDC onder leiding van Gerard van der Kolk hard gewerkt aan het duikcentrum, dat niet alleen de mogelijkheid biedt om te leren duiken, maar ook alle faciliteiten in huis heeft om te kunnen blijven duiken: een winkel, een onderhoudwerkplaats, de verhuur van duikspullen, bootduiken, reizen en vullen. Daarmee voldoet TDC aan de duidelijke eisen, die PADI aan zijn Dive Centers stelt en daar zijn we met recht trots op.

Dat wij een PADI DIVE CENTER zijn geworden, betekent voor u een stukje garantie van kwaliteit. Daarnaast kunnen we nog beter inspelen op individuele behoeften van cursisten, omdat we nu ook gebruik kunnen maken van online leren.

Interesse? Kom eens bij ons langs om zelf te beoordelen.